Çeyiz Hazırlığı Nasıl Yapılır? - Artış Collection

Çeyiz Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Çeyiz Hazırlıklarını Geciktirmeyin

Evlilikten hemen önceki süreci kolaylaştırmak için çeyiz konusunu bir an önce halletmenizde fayda var. Bunun için alışverişi yıllara yayıp, zaman içinde gerekli eşyaları temin etme yolu seçilebilir, fakat günümüzde eşya biriktirmektense, ev kurma masrafını karşılayacak kadar para biriktirip, evlilikten birkaç önce eşyaları satın alma yoluna gidilmekte.

Hangi yöntemi seçerseniz seçin, çeyiz hazırlıklarında liste yapmak oldukça önemli. Çeyizlik Gecelik, Sabahlıktan mobilyaya, hiçbir ihtiyacı atlamamak için kapsamlı bir liste yapmanızda fayda var.

Peki, Ev Kurarken Hangi Gereksinimler Önceliğe Sahip Ve Bunların Temininde Nelere Dikkat Edilmeli?

Küçük Ev Aletleri

Evlerin olmazsa olmazı küçük ev aletleri elbette, çeyiz listesinin de ilk sırasında yer alıyor.

Teknolojinin hızla ilerlemesine paralel olarak küçük ev aletlerinde de teknik özellikler hızla gelişiyor. Bu sebeple, küçük ev aletleri teminini evlilikten çok öncesinde yapmamakta fayda var.

Alışveriş öncesi, satın alacağınız eşya ile ilgili son teknolojik gelişmeleri araştırmanız, daha üstün özellikler sunan ürünlere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Mutfak Eşyaları

Mutfak eşyaları da öncelik sahibi olduğundan evlilik öncesi hazır edilmeli.

Çeyiz kapsamında temin edilecek mutfak eşyaları yemek setleri tava, tencere, çatal- kaşık- bıçak setleridir. Mutfak eşyaları kapsamında satın alınacak pek çok farklı parça söz konusu olduğundan, bunlar için ayrı bir liste hazırlayabilirsiniz. Bu, hiçbir parçayı atlamamanızı sağlayacaktır.

Ev Tekstili

Ev tekstili grubunda temin etmeniz gereken eşyalar, nevresim takımları ve perdelerdir. Her ikisinde ama özellikle perdelerin alışverişin esas konu, estetik. O yüzden, ev tekstil ürünlerinin seçiminde, kullanacağınız ev dekorasyon tarzını göz önünde bulundurun. Çiftlerin, seçim sürecine birlikte katılması ve ortak karar almasında yarar var.

Tekstil Ürünleri

Çeyiz hazırlıklarının kültürümüze özgü parçası, gecelik, sabahlık ve damat için pijama takımı gibi tekstil ürünlerinin teminidir.

Çeyizlik gecelik ve sabahlıklar, son derece şık olmalarıyla diğerlerinden ayrılıyor. Bunların seçiminde gerçekten içinize sinecek, kişisel beğenilerinize uygun, şık alternatifleri aramaya vakit ayırın.

Çeyizlik Şık Ürünler Artış’ta!

Yeni yuva kurarken Artış yanınızda. Çeyizlik Gecelik Sabahlıklarda birbirinden zarif seçeneklere online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.