Doğumdan Sonra Vücudunuza İyi Bakın

Doğum Yaptıktan Sonra Bunlara İhtiyacınız Olacak

Bebeğinizi kucağınıza aldığınız o mucizevi an, belki de dünyadaki her şeye bedeldir. Bebeğinizin mis kokusunu içinize çektiğinizde, minik ellerini sizin ellerinizle buluştuğunda ve size küçücük bir gülümseme ile baktığında, katlandığınız bütün zahmetlere fazlasıyla değdiğini düşünürsünüz. Evet, kabul ediyoruz bebeğinizin size çok iyi geldi ancak yine de doğumdan sonra kendinizi çok daha iyi hissetmeniz için vücudunuza iyi bakmanız şart.

Bu noktada, doğum yaptıktan sonra ihtiyacınız olan Lohusa Giyim Ürünlerini, bizler sizin için bir liste haline getirdik. Vücudunuza eski görünümünü kazandıracak ve sizlere çok daha konforlu ve sağlıklı bir lohusa dönemi geçirme olacağı tanıyacak ürünlere gelin birlikte göz atalım..

Lohusa Pijaması

Doğumdan sonra geçireceğiniz ilk birkaç gün, kendinize fazlasıyla dikkat etmeniz, rahatınızı korumanız ve dinlenmeniz önemli. Bunun yanı sıra, yorgun bünyenizi dinlendirmek, güç toplamak ve minik bebeğinizle en iyi şekilde ilgilenmek için kaliteli bir uykuya ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada, lohusa dönemi için özel olarak üretilmiş pijamalar tercih etmelisiniz. Yumuşak dokusu, nefes alan ve terletmeyen kumaş yapısı ve şık tasarımları ile Lohusa Pijamaları konforlu ve derin bir uyku çekmenize destek olacaktır.

Sabahlık

Doğumdan sonra bebeğiniz ile başladığınız yeni hayatınızda onun her anına tanıklık etmek isteyeceksiniz. Yatağınızdan kalkıp her şey yolunda mı diye bebeğinizi kontrol etmek istediğinizde ya da o minik canı uyurken izlemek istediğinizde pijamanızın üzerine giyeceğiniz sabahlık, vücut ısınızı dengede tutmanız için önemli. Bunun yanı sıra, bebeğinizi ve sizi görmek için ziyaretine gelenleri özenli bir görünüm ile karşılamak için listenizde mutlaka Sabahlık Modellerine yer vermelisiniz.

Toparlayıcı Külot

Hamilelik sonrasında vücudunuzda değişimler yaşamanız oldukça normal. Zira, zamanla vücudunuz eski formuna dönecek, emzirme ile birlikte aldığınız kilolardan da çok çabuk bir şekilde kurtulacaksınız. Bu konuda, Toparlayıcı Külotlardan destek olarak bu süreci daha hızlı ve etkili kılmak mümkün. Sarkan karnınızı toparlamak, sıkı ve fit bir görünüm kazanmak için söz konusu külotlar adeta sizin bir parçanız olacaktır.

Doğumdan sonra geçen zamanları en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacak Lohusa Pijamalarına, pijama takımlarına, toparlayıcı külotlara ve çok daha fazlasına Artis.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.