Uyku Ürünlerinde Sezon Trendleri Neler? - Artış Collection

Uyku Ürünlerinde Sezon Trendleri Neler?

Yatak Odasında Moda

Sokakta, ofiste ve özel organizasyonlarda dış görünüşü büyük ölçüde şekillendiren modayı evinize, yatak odanıza da taşıyın. Bu, her anı özel kılmanın ve her an özel hissetmenin kestirme yolu.

Genel olarak uyku ürünleri şeklinde adlandırılabilecek gecelik, sabahlık ve pijamalarda da trendlerin peşine düşebilirsiniz. Sezonun seçkin koleksiyonları, şıklığıyla göz dolduran tasarımları gündeme getiriyor. Peki, 2019 kış sezonunu şekillendiren trendler neler? İşte, 2019 Gecelik Modelleri, sabahlık modelleri ve pijama takımlarında öne çıkan detaylar!

Koyu Renkler de Sahnede!

Basit bir ayrıntı değil; sezonun karakteri üzerinde renk seçimlerinin etkisi büyük. Renk, tek başına bir tasarımın stilini belirleyebilir. O yüzden trend incelemesine renklerle başlamak gerekiyor.

Uzun zamandır yatak odasına pastel tonlar hâkim. Pastel renk, sadece uyku ürünlerinde değil, diğer tekstil ürünlerinde ve ev dekorasyonunda da son yılların değişmeyen trendlerinden biri. Bunda, “modern” stilin yaygın şekilde tercih edilmesi büyük rol oynuyor.

Modern stil tercihi hala etkisini kaybetmiş değil. Bununla birlikte, yeni sezonda koyu ve canlı renklere daha fazla yer verildiğini görüyoruz. Pastel tonların spor karakteri, dinamizmi ve samimiyetine karşılık canlı ve koyu tonlar, klasik stile daha yakındır. Bunlar, ihtişamlı ve asil bir karakter ortaya koyar.

Geceliklerde olduğu kadar, sabahlıklarda ve pijamalarda da bu ihtişamdan yararlanabilirsiniz. 2019 kış koleksiyonları, sezona klasik görkem katacak.

Kadife Işıltısı

Klasik görkemle ilişkili bir diğer konu, şık kumaşların koleksiyonlara dâhil edilmesi. Kadife, sezonu süsleyen kumaşlardan biri.

Sabahlıklardan pijamalara, kadifeyi bu sezon her uyku ürününde görmek mümkün. O, hem şık hem de kullanışlı. Tasarıma kattığı estetik değerin yanı sıra, sıcak tutan ve konforlu yapısıyla da tercihi etkiliyor.

Kadifeye kendine özgü yumuşak dokusunu, üretim biçimi veriyor. Kadife kumaş üretmek için asıl dokumadaki çözgü veya atkı ipliklerine gevşek haldeki ek atkı ya da çözgü eklenir. Daha sonra bu ek yapılar uygun uzunlukta kesilir. Böylece ortaya havlı bir yüzey çıkar.

Özellikle kış dönemi için hem şık hem de sıcak tutan konforlu seçeneklerin peşindeyseniz, kadife uyku ürünlerini seçebilirsiniz.

Daha Fazla Şıklık

Evde şıklık, her zamankinden daha fazla önemsenmekte, şıklık ve konforu bir araya getiren seçenekler çoğalmakta. Ev elbisesi olarak tanımlanan tasarımların kullanım alanı bu yüzden her geçen gün genişliyor.

2019 Gecelik Modelleri, sabahlık ve pijama modellerinde ev elbisesi konseptine yakın tasarımlar dikkat çekmekte.